Clicky

Stem zaterdagochtend af op Omroep Zuidplas!

Copyright Omroep Zuidplas

Zaterdagochtend van 09:00 tot 11:00 zendt Omroep Zuidplas live uit vanaf winkelcentrum Reigerhof te Nieuwerkerk aan den IJssel voor hét verkiezingsdebat.

Op de laatste zaterdag voor de gemeenteraadsverkiezingen van aanstaande woensdag krijgen alle lijsttrekkers van de acht partijen bij Omroep Zuidplas de kans de nog zwevende kiezers aan zich te binden. Omroep Zuidplas zendt zaterdagochtend van 09:00 tot 11:00 live uit vanuit de Reigerhof en zal hier een debat organiseren.

Op woensdag 21 maart is er naast de gemeenteraadsverkiezingen ook een referendum over de Spionagewet 2017 (ook wel bekend als de sleepwet). "Kies met Kennis" heeft subsidie ontvangen om neutrale berichtgeving te maken over dit referendum. Omroep Zuidplas spreekt met Gert Bras van "Kies met Kennis".

Ook praten we met Joop Winkel, voorzitter van AMC The Skymasters. De Auto- en Motorclub The Skymasters opent het nieuwe rittenseizoen voor 2018 op vrijdag 23 maart met de Paasrit.

Uiteraard is er ook aandacht voor bij 'Zuidplas in het Weekend'. We praten namelijk met Louis van Loon, voorzitter van VV Moordrecht over de aankomende verplaatsing van het sportcomplex van de plaatselijke voetbalvereniging.

Uiteraard ook het laatste lokale nieuws en het uitgebreidde weer van onze weerman Leen de Koning.

Bekijk hier de online luister mogelijkheden