Clicky

4e NGPMB Gospeldag in Capelle aan den IJssel (2de video)

Copyright Omroep Zuidplas

Op 3 februari was het weer zover de Moluks Protestantse kerk NGPMB had haar 4e Gospeldag in de Bethelkerk in de Molukse wijk in Capelle aan den IJssel.

 

Maar liefst 18 groepen beklommen het podium. Groepen van veelal Molukse afkomst, zongen in hun eigen taal, maar ook in Engels en Nederlands en zongen veelal opwekkingsliederen. Uit het land kwamen de gospelgroepen dit naast de lokale groepen uit Moordrecht, Capelle-, Nieuwerkerk- en Krimpen aan den IJssel.

Soms met 2 personen, maar ook grote groepen van 22 personen. Het thema van dit jaar wast Kolossenzen 3: 23-24 “Wat u ook doet, doe het van harte, alsof het voor de Heer is en niet voor de mensen”. Omroep Zuidplas was ter plekke en maakte uitgebreid opnames waarvan u het eerste uur hieronder kunt terugkijken. De komende dagen zullen de resterende bands gereed zijn.

Zie ook de eerste Tv registratie die omroep Zuidplas maakte op deze vierde Gospeldag: 4e NGPMB Gospeldag in Capelle aan den IJssel (video)