Clicky

Come Home enthousiast ontvangen

Copyright Omroep Zuidplas

Afgelopen zaterdag, 17 maart jl., trad de band Come Home voor eerst op voor het grote publiek in Waalwijk tijdens een praise-avond.

“Come Home” is een vocalgroup, bestaande uit Ted Nuhaan, Leen Koster (voorganger in Het Kruispunt in Nieuwerkerk a/d IJssel), Koos Schot en René Diekman. De gezamenlijke voorliefde voor de oude Hymns en Homecoming-stijl van o.a. de Gaither-familie heeft deze zangers bij elkaar gebracht. Dit is dan ook de stijl die wordt gezongen. In een matig gevulde zaal speelde zij diversen nummers als “He touh me”, “When the saints” en “Precious Lord”

De muziek vond duidelijk bijval bij de aanwezigen en door het enthousiasme brachten velen  de avond staand door en werden de nummers uit volle borst mee gezongen. De muziek stijl is ontstaan rond 1967 toen Bill en Gloria Gaither begonnen met het schrijven van  songteksten. Deze liederen  opnamen en publiceerden.  Hun ultieme doel was om prachtige shows vol entertainment en betekenisvolle muziek te maken.

Come Home bruist van muzikaliteit en de stemmen kleuren goed bij elkaar. Mogelijk dat professionele begeleiding door een band nog een kwaliteitsinjectie zou betekenen. Feit is dat Come Home een weg is ingeslagen die hen ligt. De band is op zoek naar een doelgroep en die zal naar verwachting gevonden worden bij de oudere luisteraar.

Het afsluitende “How graet thou art” werd al even enthousiast ontvangen en was opnieuw de bevestiging dat de band op de goed weg is.