Clicky

Maandelijks spelletjesochtend bij Inloophuis Koffie Enzo

Copyright Omroep Zuidplas

Iedere eerste donderdag van de maand organiseert Inloophuis Koffie Enzo, Dorpstraat 89 in Nieuwerkerk a/d IJssel, een spelletjesochtend. 

U bent die donderdagen van harte welkom tijdens de inloopuren van 10:00 – 12:00 uur om – in overleg - een favoriet spel te spelen met andere aanwezige bezoekers van het Inloophuis. Een eigen spel meenemen is uiteraard prima.

Voor wie is het Inloophuis
Inloophuis Koffie Enzo is een laagdrempelig inloophuis waar met aandacht wordt geluisterd naar mensen die een goed gesprek nodig hebben. Ook mensen die alleen voor een kop-koffie-zonder-praatje het inloophuis willen bezoeken zijn van harte welkom. Daarnaast worden bezoekers die een praktische of sociale hulpvraag hebben verder op weg geholpen.

Koffie Enzo is gevestigd aan de Kerklaan 98 (Oude dorp, Nieuwerkerk ad IJssel) en is geopend op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:00 uur.