Clicky

Scootmobielstalling Prinses Alexiahof te Moordrecht

Copyright Omroep Zuidplas

Het college van Zuidplas gaat samen met Mozaïek Wonen een scootmobielstalling mogelijk maken in de buitenruimte van het Prinses Alexiahof te Moordrecht.

Nu staan de scootmobielen in de centrale hal, waar de lift en het centrale trappenhuis op uitkomen. Dit is gezien de randveiligheid niet toegestaan. Elders in het pand is er geen ruimte. Daarom dient een stalling in de buitenruimte gerealiseerd te worden.

Het college heeft ingestemd met het in bruikleen stellen van ongeveer 44 vierkante meter grond voor de realisatie van een scootmobielstalling (voor maximaal 15 scootmobielen).

De kosten voor het omvormen van één parkeerplaats tot geschikte  prit naar de stalling is voor rekening van de gemeente. Mozaïek Wonen financiert de bouw van de stalling en de stroomtoevoer voor de scootmobielen.