Clicky

Melanie van der Meer haalt zwarte band

Copyright Omroep Zuidplas

Afgelopen zaterdag werden bij Taekwon-Do club Jungshin Kwan examens afgenomen en toonden de leden hun vorderingen. In totaal behaalden 52 leden hun volgende graad.

Voor Melanie van der Meer was het een extra spannende dag, zij deed examen voor haar zwarte band. Op onderdelen als stijlpatronen, zelfverdediging, sparren en breken toonde zij haar vaardigheden. Na ook haar theoretische kennis te hebben getoetst konden de trotse instructeurs haar feliciteren en mocht Melanie voor het eerst haar zwarte band omknopen.

Ook op zondag stond er weer een mooi evenement op de agenda, in Middelburg streden diverse leden om de medailles op de Open Zeeuwse Kampioenschappen. Op het onderdeel stijlpatronen werden Vernon Pieternella, Daan Borst en Robert van Ginhoven derde, haalde Anneloes ten Brinke de tweede plaats en mocht Magteld Boer het goud in ontvangst nemen. Bij het sparren behaalde Vernon Pieternella zijn tweede medaille van de dag, dit maal een zilveren en wisten de broers Chad en Dave Terlouw ieder het goud op te eisen in hun leeftijdscategorie. Al met al een zeer succesvol weekend voor de Taekwon-Do club uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

Foto: Melanie van der Meer op het onderdeel breken tijdens haar examen