Clicky

Ook dit jaar weer Toost Foodtruck Festival in Nieuwerkerk

Copyright Omroep Zuidplas

Tijdens het lange pinksterweekend van 2017 was het daar opeens, een echt foodtruck festival midden in het centrum van Nieuwerkerk aan den IJssel. Mede door het aangename weer, de muziek, terrasjes en het eten was de eerste editie van het Toost Foodtruck Festival een groot succes.

Ook dit jaar zal dit festival weer plaatsvinden in Nieuwerkerk aan den IJssel, op het Raadhuisplein van 19 tot en met 21 mei.

Samen met vrienden, kennissen of relaties onbevangen genieten van heerlijke gerechtjes, verfrissende drankjes én mooie deuntjes in de vorm van live muziek! En dat terwijl de kroost geniet van het speciale kids entertainment. Toost is een intiem, ongedwongen dorpsfeest met de nadruk op FOOD. Het is een gezellig en informeel samenzijn. Een beleving voor jong én oud. Samen met de aanhangers -foodtrucks- gaat de organisatie alles uit de kast halen om er wéér een succes van te maken. Jij komt toch ook?

De toegang tot dit festival is gratis, wel vraagt  men bij de bestelling van je eerste drankje € 2,- voor de beker. Deze beker heb je gekocht en mag je dus houden. Maar dat is niet alles, je krijgt er namelijk nog veel meer voor terug!
Wat krijg je er allemaal voor terug? Een schoon en gratis toiletbezoek, een gratis toegankelijk festival met de hele dag live muziek, heel veel entertainment voor de kinderen en vooral heel veel gezelligheid!

Danny Govers sprak hierover met organisator Kris de Pee: