Clicky

Extra uitzending van IJsselsport op Tweede Paasdag

Copyright Omroep Zuidplas

Maandag 2 april, Tweede Paasdag, is er een extra uitzending van IJsselsport.

Hét gezamelijke sportprogramma van Omroep Zuidplas, Lokale Omroep Krimpen en Radio Capelle zendt maandag 2 april extra uit van 14:00 tot 18:00.

Volleybal Club City Bril Krimpen organiseert dit jaar voor de 47e keer het Paastournooi. Philip van Es en Thom Alderliesten zullen hier live verslag van doen vanaf sporthal De Boog in Krimpen aan den IJssel.

Uiteraard is er in deze extra uitzending ook aandacht voor live voetbal. Zo trapt de zondagtak van VV Nieuwerkerk om 14:00 af op het eigen sportpark Dorresteijn voor de wedstrijd tegen Poortugaal. René Govers zal deze wedstrijd van live commentaar voorzien.

Ook VV Capelle komt in actie op Tweede Paasdag. Op het eigen sportpark 't Slot trappen de Capellenaren om half vier af voor de wedstrijd tegen Spakenburg. Eelco de Bruin is aanwezig in Capelle aan den IJssel om deze wedstrijd te becommentariëren.

Dit en meer maandag 2 april vanaf 14:00 op Omroep Zuidplas, Lokale Omroep Krimpen en Radio Capelle.

Klik hier voor de online luistermogelijkheden