Clicky

Burgemeester Nieuwenhuis opent 'Kom Binnen Bij Bedrijven 2018' bij Van Dijk Glas Beleving

Copyright Omroep Zuidplas

Maandag 9 april is de open bedrijvenweek Kom Binnen Bij Bedrijven 2018 in het Groene Hart gestart. 

De opening in Waddinxveen vond plaats bij Van Dijken Glas Beleving B.V. op bedrijventerrein Coenecoop. Burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis opende de week. Samen met wethouder Lex Hofstra en andere genodigden kreeg hij een rondleiding van Gert Jan van Dijken. In Waddinxveen openen deze week 37 bedrijven en organisaties hun deuren voor bezoekers. Geïnteresseerden die zich niet aangemeld hebben, maar wel graag een bezoek willen brengen kunnen deelnemende bedrijven persoonlijk benaderen. Alle deelnemende bedrijven en organisaties staan op www.kombinnenbijbedrijven.nl.

Kom Binnen Bij Bedrijven
Van 9 tot en met 14 april vinden de open dagen van Kom Binnen Bij Bedrijven plaats. De dagen zijn bedoeld voor iedereen die wil weten hoe het eraan toegaat in een bedrijf of organisatie. Ook is de week bedoeld voor iedereen die zoekt naar een (andere) baan, stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats, vrijwilligerswerk of een praktijkopdracht voor school. Bezoekers kunnen zich inschrijven en vrijblijvend kennis maken. Het is een leuke en laagdrempelige manier om te oriënteren en te presenteren. Deelname is gratis. Meer informatie: www.kombinnenbijbedrijven.nl.