Clicky

Teuni van Wijngaarden-van Dieren neemt afscheid van De Zellingen

Copyright Omroep Zuidplas

Op vrijdag 20 april 2018 neemt Teuni van Wijngaarden-van Dieren afscheid als bestuurder van De Zellingen vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. 

Teuni heeft zich meer dan 50 jaar ingezet voor goede zorg aan cliënten. Zij is gestart bij de Stichting Capelse Kruisvereniging. Na de fusie in 1997 werd deze stichting onderdeel van De Zellingen en werd Teuni benoemd als lid van de Raad van Bestuur.

Het afscheid vindt plaats op 20 april 2018 in het Isala Theater te Capelle a/d IJssel. Het programma bestaat uit een aantal onderdelen, waarbij het thema “Geluk” centraal staat. Het programma wordt in de avond afgesloten door de musicalgroep van De Zellingen Zorgeloos met de opvoering van de musical “Oranje boven”.

Bron foto: De Zellingen