Clicky

Tamara Verboom sluit project Riverboats af

Copyright Omroep Zuidplas

In december 2017 begon Tamara aan het project Riverboats na 5 jaar Engeland met Operatie Mobilisatie en vond hierin een nieuwe uitdaging.

OM Riverboats was een nieuw project die zich inzette om de mensen in Europa te bereiken. Met een binnenvaartschip bezochten zij van 27 december 2017 t/m 31 maart 2018 verschillende havens in Nederland, Duitsland en Frankrijk met aan boord zo’n 80 bemanningsleden.

Dat was het dan zo schrijft zij. “Met succes afgerond. Een succes was het zeker! Ik had niet verwacht dat binnen drie maanden zoveel goede vriendschappen zouden kunnen ontstaan. Daarnaast heb ik zó ontzettend veel mogen leren. Hoe geef ik leiding? Hoe geef ik mijn grenzen aan? Hoe blijf ik dicht bij God in het midden van alle drukte om mij heen? Terugkijkend nu, vanaf mijn zolderkamertje, realiseer ik me wel dat ik deel heb mogen zijn van een heel bijzonder project. “

Wat Tamara haar volgende uitdaging wordt is nog onbekend maar de verwachting is dat zij bij Operatie Mobilisatie een nieuw project zal vinden.