Clicky

Kledinginzameling Protestantse kerk groot succes!

Copyright Omroep Zuidplas

De inzameling van kleding voor de Rotterdamse Kledingbank en kinderen uit vluchtelingen-gezinnen in Nieuwerkerk aan den IJssel, die op 13 en 14 april 2018 plaatsvond in de Ringvaartkerk in Nieuwerkerk aan den IJssel, was (weer) een groot succes.
 

 Een grote hoeveelheid zakken en dozen werden afgeleverd. Veel kleding werd al gesorteerd overgedragen aan de diaconie van de kerk, waardoor verwerking veel makkelijker wordt. Voor de brengers van de kleding was er koffie of thee in het gezellige trefpunt in het totaal vernieuwde gebouw. Sommigen maakten gelijk gebruik van de gelegenheid om een mooi boek te kopen in de intussen prachtig gesorteerde bibliotheek in gebruikte boeken, die maandelijks geopend is.

De kleding is overgedragen aan de twee doelgroepen, die er heel blij mee waren. De kleding was in de regel schoon, soms weinig gedragen en zeer goed bruikbaar. De vrijwilligers van de Kledingbank kunnen aan de slag met het sorteren van de enorme hoeveelheid! Alle betrokken vrijwilligers en brengers van de kleding hartelijk dank voor hun bijdrage. 

Zie ook het artikel:
Kledinginzameling Protestantse kerk Nieuwerkerk