Clicky

Rik van Woudenberg te gast bij 'Zuidplas in het Weekend'

Copyright Omroep Zuidplas

Zaterdagochtend tussen 09:00 en 11:00 staat er weer een bomvolle uitzending van 'Zuidplas in het Weekend' op het programma.

In deze ochtendshow ontvangen wij in de studio bezoek van Aaron Verboom, de nieuwe voorzitter van het Oranje Comite in Moordrecht. We gaan het o.a. hebben over de activiteiten die in Moordrecht worden georganiseerd omtrent Koningsdag.

Speeltuinverenging De IJsselkids viert zaterdag haar 10 jarig bestaan. Eelco Doornheim, oprichter van de populaire Facebookpagina 'Je Bent Nieuwerkerker Als...' en tevens mediapartner van Omroep Zuidplas, is hierbij aanwezig en zal voor Omroep Zuidplas een sfeerreportage maken.

Hockeyclub NHC de IJssel maakte deze week bekend over te zijn gestapt op duurzame LED verlichting op de sportvelden. Wij praten met de voorzitter van de Nieuwerkerkse hockeyclub Carolien van Wersch over deze grote stap naar verdere verduurzaming.

D66 wethouder Rik van Woudenberg maakte na de gemeenteraadsverkiezingen bekend dat hij een stap terug doet uit de politiek. Bij ons in de studio zal Van Woudenberg dit besluit uitgebreid toelichten.

Zondag 22 april vindt de Hitlandrun plaats. Deze run is bedoeld om geld binnen te halen voor de RopaRun. Oprichter van deze Hitlandran is Team Geen Getrut. Van dit team spreken wij met Tarik Fawzi.

Uiteraard hebben wij ook het laatste lokale nieuws en het uitgebreidde weer van weerman Leen de Koning. Presentatie: Danny Govers(foto) en Herman van Niedek.

Klik hier voor de online luistermogelijkheden.