Clicky

Coalitieonderhandelingen Waddinxveen verlopen in goede sfeer

Copyright Omroep Zuidplas

Donderdag 19 april 2018 zijn de onderhandelaars van de vier partijen VVD, D66, WeWa en PvdA/Groen Links, de formateur Martin Kraaijestein en de secretaris bij de formatie Theo van der Velde weer bijeen geweest in het gemeentehuis. 

In het bijzonder is er gesproken over de gemeentelijke financiën, een lastig en complex onderwerp. Volgende week zijn extra vergaderingen belegd om onder meer over dit onderwerp verder te overleggen. De sfeer tijdens de onderhandelingen is goed en er is vertrouwen om met elkaar hier goede afspraken over te kunnen maken. De onderhandelaars stellen het zeer op prijs dat tot nu toe een behoorlijk aantal inwoners, organisaties en bedrijven, totaal circa 70, gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om tot 21 april vraagstukken en onderwerpen onder de aandacht te brengen. Dit is geheel in lijn met de intentie van de vier partijen om de betrokkenheid van de inwoners bij het bestuur van de gemeente te vergroten.