Clicky

Succesvol seizoen voor de mannen van VCN

Copyright Omroep Zuidplas

Het seizoen 2017-2018 is voor de mannen van VCN een doorslaand succes geworden met kampioenschappen voor zowel heren 1, 2 én 3!

Dit betekent dat heren 1 komend seizoen in de Topdivisie uitkomt, heren 2 in de 2e divisie en heren 3 in de promotieklasse. Met daarachter nog teams in de 1e, 2e en 3e klasse betekent dit dat er een prachtige herenlijn komt te staan bij VCN met zowel plek voor top- als breedtesport!

Daarbij komt nog dat ook de financiën van de club na enkele magere jaren door onze zeer gewaardeerde sponsors er weer goed uitzien én de jeugdafdeling is groeiende! Voor nu kunnen we dus gerust stellen dat de toekomst voor VCN er rooskleurig uitziet.

Daarom is ook nu het moment gekomen om niet stil te zitten en ervoor te zorgen dat het huidige succes niet incidenteel is. In de eerste plaats moet continuering natuurlijk plaats vinden op het veld en hoewel de kern van vele teams bij elkaar blijft is er altijd enig verloop. Voor nu betekent dit dat er voor komend seizoen bij meerdere mannenteams nog plek is. Dit geldt zowel voor talentvolle volleyballers met ambitie als voor volleyballers bij wie gezelligheid op één komt.

Dus ben jij die gedreven volleyballer en zoek jij een club met doorgroeimogelijkheden waar naast presteren ook het sociale aspect ruim aandacht krijgt? Of ben je gewoon op zoek naar gezelligheid met een sportief aspect? Dan is VCN de juiste club voor jou! Kijk op www.volleybal-vcn.nl voor meer informatie of mail naar tc@volleybal-vcn.nl met al je vragen.