Clicky

Jury Miss Travestie Groene Hart bekend

Copyright Omroep Zuidplas

Zaterdag 9 juni is het zover. Dan vindt in het kader van het Roze Jaar 2018 Gouda de eerste Miss Travestie Groene Hart verkiezing in Partycentrum Le Patapouf plaats. Met trots presenteert organisator Gouda Roze de jury! 

De jury bestaat uit Miss Tiffanie Deelight (Miss Travestie Holland 2015), Miss Patty Pam-Pam (Miss Travestie Holland 2017) en eigenaresse van Cafeetje Heeeurlijk in Gouda, Lizette Oudijk.

Door het strikken van de 2 (voormalig) missen bestaat de jury uit ervaring die precies weet waar tijdens de landelijke verkiezing op wordt gelet. Lizette organiseert in haar café regelmatig roze thema avonden en heeft hierdoor binding met de doelgroep en de regio. Met haar enthousiaste voorkomen is zij een perfecte toevoeging aan de jury.

Er zijn nog slechts enkele deelname plekken vrij. Wil jij nog meedoen? Geef je dan nu nog op via de website www.goudaroze.nl. Deelname is gratis. Via de website is ook de kaartverkoop inmiddels gestart voor het bijwonen van de verkiezing.
De winnares van Miss Travestie Groene Hart plaatst zich voor de landelijke finale Miss Travestie Holland in oktober in Rotterdam.