Clicky

Nederlandse Spoorwegen bij 'Zuidplas in het Weekend'

Copyright Omroep Zuidplas

Zaterdagochtend tussen 09:00 en 11:00 staat er weer een nieuwe uitzending van 'Zuidplas in het Weekend' op het programma.

In deze ochtendshow onder andere aandacht voor de verbouwing aan NS treinstation Rotterdam Alexander. NS-woordvoerdster Inge Rijgersberg vertelt waarom station Rotterdam Alexander toe is aan verbouwing.

Tijdens het Pinksterweekend komende week wordt in Nieuwerkerk aan den IJssel voor de tweede keer het Toost Foodtruck Festival georganiseerd. Wij praten met organisator Kris de Pee.

Vanaf zondag 13 mei start ook de vijfde editie van de Beeldentuin. Wij praten hierover met Bart Belonje van Leefgoed de Olifant.

Zaterdag 19 mei zal Hennipgaarde in Zevenhuizen officieel geopend worden. Voorzitter van 'Vrienden van de Hennipgaarde' Mariska Arron zal vertellen wat er allemaal op het programma staat tijdens deze feestelijke gebeurtenis.

Het Omroep Zuidplas radioprogramma 'Op de Koffie' zal a.s. donderdag voorlopig voor het laatst te horen zijn. Dinie Visschers geeft tekst en uitleg waarom het succesvolle ochtendprogramma al dan niet tijdelijk stopt.

Uiteraard ook het laatste lokale nieuws en het uitgebreidde lokale weer van weerman Jan Dekker, bij afwezigheid van Leen de Koning.

Presentatie: Danny Govers (foto). Klik hier voor de online luistermogelijkheden.