Clicky

Vijfentwintigjarig jubileum pastoor Van Klaveren

Copyright Omroep Zuidplas

Op Eerste Paasdag is binnen de  geloofsgemeenschap parochie ‘Sint Jan de Doper’ heel kort stil gestaan bij het feit dat pastoor Van Klaveren inmiddels alweer tien jaar werkzaam is in geloofsgemeenschap. 

Tot deze geloofsgemeenschap behoren ook de Zuidplas parochies St. Johannes' Onthoofding uit Moordrecht/Gouderak en de R.K. Gemeenschap uit Moerkapelle/ Zevenhuizen. In juni dit jaar wil de geloofsgemeenschap uitgebreid stilstaan bij zijn 25-jarig priesterfeest.


Allereerst doet men dat met zo'n 200 parochianen bij Maria in Lourdes, op 5 juni a.s. Op de plek waar Van Klaveren destijds zijn roeping heeft ervaren. Maar ook binnen de parochie wil men hier natuurlijk de nodige aandacht aan besteden. Daarom viert men dit jubileum op 10 juni om 11.00 uur in de H. Josephkerk op het Aalberseplein in Gouda. Voor die dag is dat de enige viering in de hele parochie, zodat men met zoveel mogelijk parochianen en het complete pastoraal team bij deze mijlpaal stil kunnen.

Na de viering is er gelegenheid de jubilaris te feliciteren.