Clicky

ERA Contour begint met bouw Bunderhof II in Gouda

Copyright Omroep Zuidplas

ERA Contour is gestart met de bouw van de vervolgfase van nieuwbouwproject Bunderhof in Gouda. 

Bunderhof II wordt gerealiseerd in de wijk Bloemendaal in Gouda en op deze mooie locatie gelegen nabij de Reeuwijkse plassen realiseert de ontwikkelde bouwer 14 luxe woningen. De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door bouwbedrijf De Wit.

Nu de eerste fase is afgerond, is het nu de beurt aan Bunderhof II om de bewoners een fijne plek te bieden. Het startsein van de bouw vierden zij op 14 mei 2018 samen met alle betrokken partijen. Aan wethouder Tetteroo en een aantal toekomstige bewoners de eer om symbolisch de eerste paal te slaan.

Bunderhof II bestaat uit veertien luxe woningen verdeeld over 3 categorieën: vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kap huizen en notariswoningen met een prachtige jaren ’30 uitstraling. Het project combineert de twee architectuurstijlen Dudok en de Haagsche School.

De woningen hebben een woonoppervlakte variërend van 157 tot 275 m². De ruime woningen zijn gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar comfort en een stukje rust na een drukke werkdag. De prachtige Reeuwijkse plassen liggen op een steenworp afstand en de gezellige Goudse binnenstad vind je praktisch om de hoek.

Naar verwachting worden de eerste woningen in het tweede kwartaal van 2019 opgeleverd.