Clicky

Graffiti workshop in de Sint Joseph levert ‘kunstwerk’ op

Copyright Omroep Zuidplas

Maandag 14 mei vond een Graffiti workshop plaats in de Sint Joseph parochie in Nieuwerkerk a/d IJssel waar onder de professionele leiding van graffiti designer Arend Maatkamp een mooi kunstwerk is geproduceerd.

De activiteit vond plaats in het kader van het ‘Feest van de Geest’ waar de parochie momenteel middenin zit. Het ‘Feest van de Geest’ is een 2-jaarlijks feest tussen Hemelvaart en Pinksteren. Hierbij worden kerken opengesteld en zijn er allerlei activiteiten georganiseerd. Verschillende kerken in IJssel en Rotte nemen hier aan deel waaronder Effata en de St. Joseph parochie.

Het thema van het ‘Feest van de Geest’ is ‘Levensadem’ en o.l.v. graffiti kunstenaar Arend Maatkamp werd er gewerkt aan het kunstwerk die de contouren van het thema LEVENSADEM weerspiegeld.