Clicky

Sportdag bij TC Nieuwerkerk groot succes

Copyright Omroep Zuidplas

Woensdagochtend 16 mei kwamen zo'n 300 Nieuwerkerkse basisschoolleerlingen uit groep 4 naar tennispark van TC Nieuwerkerk voor een superleuke sportdag.

De afdeling Sport & Bewegen van de gemeente Zuidplas had TC Nieuwerkerk gevraagd of hier een sportdag gehouden mocht worden. Daar konden/wilden de tennisclub natuurlijk geen nee tegen zeggen!

Tennisleraar/barbeheerder Michael Jongste had de organisatie van de ochtend in handen en met hulp van de tennisleraren van tennisschool Return Tennis, jeugdleden, vrijwilligers en kinderen werd het een geweldige ochtend! Om 8.15 uur was het al een drukte van belang, met ouders, begeleiders en kinderen. Diverse spelletjes waaronder Twister, tunnelkruipen, springkussen, bal op een racket balanceren en zelfs een heuse (opblaas)stormram vormden onderdeel van de ochtend. Gezien de vele positieve reacties zou het volgend jaar wel eens een vervolg kunnen krijgen!

Bekijk hier de foto's