Clicky

AvondVierDaagse komt naar Zuidplas

Copyright Omroep Zuidplas

De komende weken wordt er weer volop gelopen in Zuidplas in kader van de Avondvierdaagse. Lees hier waar, hoelaat en in welk dorp er gelopen wordt.

Nieuwerkerk aan den IJssel
In Nieuwerkerk aan den IJssel vindt het vierdaagse wandelevenement plaats op maandag 28 mei, dinsdag 29 mei, donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni. Woensdag 30 mei is een rustdag. De start en aankomst is bij het terrein van VV Nieuwerkerk op sportpark Dorrestein. Er is er zowel een 5 kilometer als 10 kilometer tocht. Meer informatie op onze website of op de site van de organisatie.
Danny Govers sprak hierover met Helma Schurink van de organisatie van Avondvierdaagse in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Moordrecht
In Moordrecht wordt gelopen van dinsdag 19 juni tot en met vrijdag 22 juni. Er wordt dagelijks gestart vanaf het schoolplein van de Brede school genaamd 'Het Turfhuis” om 7 uur in de avond. In Moordrecht wordt er alleen 5 kilometer gelopen. Meer informatie op de website van de organisatie.
Danny Govers sprak hierover met André Bos van de organisatie van de Avondvierdaagse in Moordrecht.

Zevenhuizen
Hoewel het eerder naar uit zag dat het wandelevenement niet door kan gaan wegens een tekort van vrijwilligers, is het toch gelukt voldoende mensen te vinden om de wandeltochten door te laten gaan. Van dinsdag 5 tot en met vrijdag 9 juni wordt er zowel 5 als 10 kilometer gelopen. Er wordt gestart en gefinished op sportpark ’t Verlaat, het terrein van VV Groeneweg. Meer informatie op de website van de organisatie.

Moerkapelle
Voor zover bekend, wordt in Moerkapelle niet gelopen omtrent de Avondvoerdaagse.