Clicky

VV Groeneweg is kampioen geworden!

Copyright Omroep Zuidplas

VV Groeneweg is zondag, zonder zelf te winnen, kampioen geworden van de Tweede Klasse D.

VV Groeneweg speelde zondag in Gouda tegen ONA. Voorafgaand aan deze wedstrijd stond de club uit Zevenhuizen op de tweede plek met 54 punten. Eerste stond GLZ/Delfshaven met evenveel punten maar met een beter doelsaldo.

De opponent uit Rotterdam speelde zondag in Berkel en Rodenrijs tegen TOGB en had, afhankelijk van het resultaat van Groeneweg, genoeg aan een gelijkspel of overwinning om eerste te blijven. GLZ/Delfshaven verloor echter op sportpark Het Hoge Land van TOGB met 3-1 waardoor het 0-0 gelijke spel van VV Groeneweg in Gouda tegen ONA volstond voor het binnen halen van het kampioenschap en zo promotie naar de Eerste Klasse af te dwingen.

De felicitaties van Omroep Zuidplas gaan uit naar het team van trainer René van Beek. Omroep Zuidplas was aanwezig bij deze wedstrijd en maakte de nodige foto's.

Later meer....