Clicky

Hartstichting zet Zevenhuizenaar in het zonnetje

Copyright Omroep Zuidplas

Op zaterdag 26 mei heeft de Hartstichting een aantal van haar jubilerende vrijwilligers gehuldigd. 

Zij ontvingen een speld of ketting in de vorm van een Robijnen of Gouden hart, omdat zij zich als vrijwilliger al 25 en 40 jaar inzetten voor de strijd tegen hart- en vaatziekten. In totaal zijn er dit jaar 47 jubilarissen, die - bij elkaar opgeteld - 1310 jaren actief zijn voor de Hartstichting.

Jubilarissen
Er zijn vijf jubilerende vrijwilligers uit Zuid-Holland. Mevrouw M.A.G.E. Dekkers uit Bodegraven, mevrouw S. de Groot-Oosterom uit Hoogblokland, mevrouw A.C.En.C.H. de Mik-de Bruin uit Stolwijk, mevrouw N. van Pelt uit Zwijndrecht en de heer M.E. Kaptein uit Zevenhuizen zetten zich al 25 jaar met hart en ziel in voor de Hartstichting.

Dankbaar
Floris Italianer, directeur Hartstichting: "Onze vrijwilligers vormen het hart van de organisatie en zijn onmisbaar bij ons werk voor een hartgezonde samenleving. Onze ambitie is om hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen, opsporen én zo goed mogelijk te behandelen. Dankzij de tomeloze inzet, verantwoordelijkheid en enthousiasme van onze vrijwilligers wordt dit mede mogelijk gemaakt."

Robijnen of Gouden Hart
Tijdens het welkomstwoord van Floris Italianer werden de vrijwilligers bedankt voor hun waardevolle vrijwillige inzet. Als dank reikte Floris Italianer een speld of ketting in de vorm van een Robijnen of Gouden Hart uit aan de jubilarissen.