Clicky

Beleef hier het kampioenschap van Groeneweg nogmaals

Copyright Omroep Zuidplas

V.v. Groeneweg werd afgelopen zondag kampioen in de uitwedstrijd bij ONA. Beleef hier de spanning nogmaals met het radiocommentaar uit IJssel-sport

In een zenuwslopende wedstrijd hielden het Goudse ONA en Groeneweg elkaar in evenwicht. Groeneweg was daarnaast afhankelijk van het resultaat bij TOGB tegen GLZ/Delfshaven. GLZ/Delfshaven moest punten laten liggen en Groeneweg moest punten pakken.

Doordat de Rotterdamse concurrent uit bij TOGB met 3-1 onderuit ging kwam Groeneweg in een zetel. De 0-0 vasthouden tegen ONA was voldoende om de titel in de wacht te slepen. Zonder slag of stoot ging het niet. Hieronder vind je de een trip-down-memorylane. Herbeleef de spanning die zondag duidelijk merkbaar was tussen 14:00 en 16:00 op de velden in Gouda en Berkel en Rodenrijs. Onder de samenvatting vind je de interviews met Groeneweg-aanvoerder Luuk Gritter, Joey Grootscholten, Maurice Eckhardt, trainer René van Beek en Coen Hoogeveen.