Clicky

CKV Nieuwerkerk E2 en C2 kampioen!

Copyright Omroep Zuidplas

Er zijn afgelopen weekend twee jeugdteams van CKV Nieuwerkerk kampioen geworden.

NIEUWERKERK E2 KAMPIOEN
Dankzij een prachtige 15-7 overwinning op Vriendenschaar E2 is CKV Nieuwerkerk E2 afgelopen zaterdag kampioen geworden in de voorjaars-veldcompetitie. De ploeg heeft een 100% score na vijf gespeelde wedstrijden en kan daardoor niet meer worden achterhaald door concurrent KCC E1. Een mooie prestatie van de spelers Rosanne, Caynne, Senna, Mattias en Julian en hun coaches Diederich en Erwin.


NIEUWERKERK C2 KAMPIOEN(foto bij artikel)
Ook Nieuwerkerk C2 speelde zaterdag op de Kleine Vink een kampioenswedstrijd. 't Caproen C1 werd met maar liefst 7-2 verslagen en daardoor kon de C2 de champagne ontkurken. Marten, Chloe, Tim, Maaike, Ella, Matthijs, Manuel, David-Jan, Fieke, Jill en Bo wonnen vijf keer op rij en zijn daardoor de terechte kampioen in de C-voorjaarsklasse.