Clicky

Inschrijving 29ste Paul&Paul Lions Rottemerenloop open

Copyright Omroep Zuidplas

Voor de 29ste keer organiseert Lions Club Zevenhuizen de bekende Paul&Paul Lions Rottemerenloop op zaterdag 23 juni 2018. Na de succesvolle editie van vorig jaar start de loop ook dit jaar aan de Tweemanspolder in Zevenhuizen.

Dit jaar organiseert Lions Club Zevenhuizen voor de 29ste keer de Paul&Paul Lions Rottemerenloop. Loopcommissie voorzitter Dick van der Poort vertelt dat de opzet nu gelijk is aan vorig jaar. “De start en finish zijn weer bij brasserie het Graanhuys en BeweegpuntBas, aan de Tweemanspolder, terwijl de loop door het prachtige polder- en natuurgebied van de Rottemeren gaat”. De start van de 5, 10 en 15 kilometer is om 11:00 uur, terwijl de Jan Visser Kidsrun om 10:00 uur begint. De start- en finish locatie is voor deze gelegenheid omgetoverd in een supergezellig feestterrein met volop muziek, terwijl ook nog de Elliptigo race plaats vindt.

Medecommissielid José de Wit vertelt dat het ook mogelijk is om met een vrienden en/of bedrijventeam in te schrijven. “Je kunt dan ook gelijk gebruik maken van een lunch arrangement na afloop van de loop, zodat je lekker met elkaar kunt na kletsen op het gezellige terras. Het inschrijfbestand hiervoor is beschikbaar via de website www.lionsclubzevenhuizen.nl.”.

Van der Poort: “Ons motto ‘We Serve’ brengen we ook met deze loop weer naar voren. De goede doelen gekoppeld aan deze loop zijn Stichting Vrienden van de Volleybal en Team Zeparo”. De Stichting Vrienden van de Volleybal organiseren jaarlijks het Lions schoolvolleybal toernooi, waarbij kinderen van de lagere scholen in Zevenhuizen en Moerkapelle lekker aan mee kunnen doen en zo gezond bezig zijn. Team Zeparo loopt mee met de grootse Roparun en verzamelt zo geld voor kankerpatiënten. Twee mooie en sportieve doelen, dus meedoen geeft je een dubbel goed gevoel!” lacht van der Poort.

Inschrijven kan via www.lionsclubzevenhuizen.nl.