Clicky

Einde voor blues-rockband Released

Copyright Omroep Zuidplas

Eind mei maakte de band op hun website bekend er na ruim 10 jaar  mee te stoppen. De band met enkele leden uit de Zuidplas gemeente was in de periode 2006-2018 actief in diverse bezettingen.

Op 27 mei 2018 speelde de van oorsprong Goudse gospelband hun  laatste gig in IJsselmuiden. “We gaan nu ieder ons weegs, in goede harmonie en in de hoop dat we elkaar later weer tegenkomen ergens op een podium of in de studio.  We zijn trots op de jarenlange creatieve samenwerking en de sterke persoonlijke band, enthousiast publiek en fijne samenwerking met diverse personen en organisaties. De tijd met Released staat voor een vormende periode in ons bestaan als muzikant. Na vandaag bezinnen we ons op het zetten van een vervolgstap in ons muzikantenbestaan. Hoe het ook verder gaat, in our hearts we’re staying released” zo laten zij weten.

Released speelde bij omroep Zuidplas in juli 2015 (Optreden Released in Gospelsound) en verleende muziekale ondersteuning tijdens de open lucht dienst in Zevenhuizen (Open lucht dienst in Zevenhuizen: de beelden) eveneens in juli 2015.