Clicky

CKV Nieuwerkerk C1 kampioen, promoveert én neemt deel aan NK

Copyright Omroep Zuidplas

De aspiranten van CKV Nieuwerkerk C1 zijn zaterdag kampioen geworden in de C1-klasse. 

Concurrent KVS C1 (de Nederlands kampioen van de afgelopen zaalcompetitie) werd op de Kleine Vink volledig kansloos gelaten. Nieuwerkerk speelde een fantastische wedstrijd en won met 12-3. Door dit resultaat pakte Nieuwerkerk C1 de titel en promoveert het naar de landelijke C-hoofdklasse. Ook speelt Nieuwerkerk C1 zaterdag 9 juni het NK-district in Nuenen.

Nieuwerkerk C1 komt in de poulefase van dit toernooi in actie tegen CSL uit Britsum, Albatros uit Zwijndrecht en Fiducia uit Utrecht. CKV Nieuwerkerk is terecht trots op de kanjers uit de C1: Jonathan, Marinde, Marnix, Ilvi, Bas, Danee, Mika, Claudia en Anne Fleur. Ook de coaches Henk en Emma Collée, Niels Stuurstraat en Ronald Verbeek verdienen een pluim.