Clicky

Vier van de zeven F-teams van CKV Nieuwerkerk kampioen

Copyright Omroep Zuidplas

De jongste kinderen korfballen bij CKV Nieuwerkerk in de F-teams (leeftijdscategorie 6-7 jaar). Nieuwerkerk heeft dit seizoen maar liefst zeven F-teams.

Al deze teams worden gesponsord door Easy Container
Service. Het veldseizoen is uitermate positief verlopen voor de jongste korfballers van CKV. Maar liefst vier van de zeven F-teams werden kampioen. Een fantastische prestatie van trainer Gerda v.d. Knaap en haar coaches Suzanne Polinder, Jessica Opschoor, Frank van Rootselaar en Eelco de Bruin. Nieuwerkerk F2, F4, F5 en F7 vierden zaterdag feest. Hun kampioenswedstrijden werden gewonnen en voor de kinderen was er taart, een medaille en een diploma. 's Middags werden alle kinderen gehuldigd in de rust van de wedstrijd van Nieuwerkerk 1 door middel van een echte kampioenenparade. Een prachtige dag om nooit meer te vergeten voor de jonge kampioenen van korfbalvereniging CKV Nieuwerkerk!