Clicky

Kees van der Staaij te gast op SGP-jongerendag

Copyright Omroep Zuidplas

Vrijdagavond 8 juni heeft de SGP-jongeren Zuidplas weer een SGP-jongerenavond belegd. Op deze avond komt Kees van der Staaij, fractievoorzitter van de SGP in de Tweede Kamer.

SGP Zuidplas meldt aan Omroep Zuidplas dat Van der Staaij komt vertellen hoe hij zijn geloof en zijn politieke werk aan elkaar verbindt. Hoe gaat hij het gesprek aan met andersdenkenden als ze moeten samenwerken? Wordt er in zijn omgeving respect getoond voor principes vanuit zijn christelijke achtergrond? Ook zal de link gemaakt worden met de 100-jarige geschiedenis van de SGP. Daar de SGP in het verleden echt meer getuigende partij was, treden ze tegenwoordig steeds meer op voor middelen als televisie. Welke keuzes zijn hierin gemaakt?

Ook komt Wim Kerst, partner bij Ernst & Young, om te vertellen hoe hij zich als christen staande houdt in de top van het bedrijfsleven. Is dat nou echt zo'n harde wereld, zoals ze de zakenwereld noemen? Het zijn vragen waar de sprekers op in zullen gaan middels een forumdiscussie die geleid zal worden door Willem-Jan Verdoes, raadslid van de CU-SGP Zuidplas en tevens oprichter en ex-voorzitter van de SGP-jongeren Zuidplas. Het zal een interessante avond worden met veel discussie! De avond zal beginnen om 20.00 uur en zal gehouden worden bij SO Orchids op Bredeweg 62 in Moerkapelle. Aan het eind van de avond is er gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen. Iedereen van harte welkom!