Clicky

Leefbaar Capelle en VVD presenteren coalitieakkoord: 'Met het oog op morgen'

Copyright Omroep Zuidplas

Leefbaar Capelle en VVD vormen samen de coalitie in de gemeente Capelle aan den IJssel. Onder leiding van formateur Gerrit Kruijt hebben zij een akkoord gesloten met als titel 'Met het oog op morgen'.

Met het oog op morgen met onze blik gericht op Capelle is geschreven om samen met Capellenaren te werken aan een nog beter Capelle. Er gaat heel veel goed in Capelle, maar soms kan het nog beter. Leefbaar Capelle en VVD kijken uit naar de dialoog met de Capellenaren en het debat in de gemeenteraad in deze bestuursperiode.

Op donderdag 7 juni hebben Leefbaar Capelle en de VVD het coalitieakkoord gepresenteerd in het Kinderlab. Gerrit Kruijt, oud gemeentesecretaris/algemeen directeur, heeft als formateur opgetreden. Tijdens de presentatie heeft hij zijn bevindingen gedeeld. Ans Hartnagel en Harriët Westerdijk hebben het coalitieakkoord toegelicht.

Tijdens de presentatie zijn de kandidaat wethouders voorgesteld: Ans Hartnagel (Leefbaar Capelle), Harriët Westerdijk (VVD), Dick van Sluis (Leefbaar Capelle), Marc Wilson (Leefbaar Capelle) en Nico van Veen (VVD).

Raadsvergadering
Op 14 juni wordt het coalitieakkoord tijdens een openbare raadsvergadering besproken.

Bekijk het volledige coaltitieakkoord hier.

Foto bij artikel, gemaakt door Frank de Roo: Kandidaat wethouders en de burgemeester: (vlnr) Ans Hartnagel (Leefbaar Capelle), Dick van Sluis (Leefbaar Capelle), Harriët Westerdijk (VVD), Burgemeester Peter Oskam, Nico van Veen (VVD) en Marc Wilson (Leefbaar Capelle)

Foto onder, gemaakt door Frank de Roo: (vlnr) Harriët Westerdijk (VVD), Gerrit Kruijt (Formateur) en Ans Hartnagel (Leefbaar Capelle)