Clicky

Laatste voorbereidingen werkvakantie Mozambique

Copyright Omroep Zuidplas

Deze zomer gaan 16 jongeren en 4 begeleiders vanuit Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht met de Christelijke stichting Livingstone op reis om invulling te geven aan een werkvakantie in Mozambique.

Op dit moment is men dan ook druk bezig met het voorbereiden van de laatste actie. Dit zal de Mozambique veiling zijn. Inmiddels is het streefbedrag van 30.000 euro ruim overschreden en proberen zij voor het meubilair van de school het bedrag van 40.000 binnen te krijgen. Dit geld dient ter financiering van het project waaraan de groep zal gaan meewerken, nl. de bouw van een school voor vakopleiding van jongeren in Mozambique waarmee voor jongeren een toekomst in Mozambique mogelijk wordt gemaakt (Radio-interview werkvakantie Mozambique en Radio-interview werkvakantie Mozambique).

“Bij deze actie hebben wij uw hulp hard nodig! We willen namelijk zowel veilingstukken als talenten gaan veilen. Heeft u mooie veilingstukken of kunt u bijvoorbeeld goed bakken en wilt u een keer een taart voor iemand bakken? Heeft u groene vingers en vindt u het leuk om bij iemand de tuin te doen? Of vult u uw eigen talent maar in. Ieder heeft zijn eigen talent en daar willen wij graag gebruik van maken! Heeft u veilingstukken of een talent dat u wilt aanbieden? Dit kan door een mail te sturen naar WVDeStroom@gmail.com met daarin gegevens over het veilingstuk of talent, of door het contact formulier in te vullen op http://www.werkvakantiemozambique.com

De veiling zelf mag u natuurlijk ook niet missen! Op 6 juli in de Dorpskerk in Moordrecht bent u dan ook van harte welkom om mee te bieden! Deze avond zal niet alleen in het teken staan de veiling, maar het eindbedrag zal ook bekend worden gemaakt. Het belooft dan ook een mooie avond te worden!”

Verdere details over de avond volgen nog, maar u kunt van tevoren de veilingitems al bekijken. Dit kan niet alleen op de dag zelf, maar ook op hun website en facebookpagina.