Clicky

Veel belangstelling voor Instrumentenparade

Copyright Omroep Zuidplas

In een bomvolle zaal van de muziekschool in Nieuwerkerk (MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas)  luisterden en keken zo’n honderd kinderen met hun oudersverzorgers op woensdag 6 juni naar allerlei instrumenten die zich voorstelden tijdens de Instrumentenparade.

Voor alle kinderen, maar in het bijzonder voor leerlingen van de cursus  Algemene Muzikale Vorming,  die de vraag stellen: “Er zijn zo veel leuke instrumenten, welke zal ik kiezen?” organiseerde MOZ-Art op woensdagmiddag  6 juni j.l.  deze parade.  oor kinderen die na deze parade toch nog niet weten welk instrument ze willen spelen,  is het altijd mogelijk een gratis proefles aan te vragen via de mail: info@moz-art-zuidplas.nl  Dat geldt ook voor de ouder jongere  of de jongere oudere.