Clicky

'Turn en fun' wedstrijd O.S.S. Be Fit Zevenhuizen

Copyright Omroep Zuidplas

Afgelopen zaterdag deed O.S.S. Zevenhuizen mee aan de turn en fun wedstrijd in Zoetermeer. O.S.S deed mee met een ochtend- en een middag groep. 

's Ochtends hebben Anna Zuchowska, Evy Goedendorp, Senna Antonisse, Amber van der Voorden, Veerle Ribbens, Lize Kerste, Eline Zuidema, Annika van Wijnen, Liz de Wit en Serena van Leeuwen (zie foto) hun wedstrijd uitgevoerd op balk, lange mat en trampoline. 's middags waren Jasmijn Kraaijestein, Indy Kerste en Cheyenne Huurman na lang wachten aan de beurt. Ook zij hebben de oefening uitgevoerd op balk, lange mat en trampoline.

De meiden zijn helaas niet in de prijzen gevallen, maar we zijn enorm trots op ze! Ze hebben laten zien hoe ze in korte tijd toch een routine kunnen leren en ze hebben heel netjes geturnd!