Clicky

Moordrechts echtpaar fietst 9198.50 € bijeen voor KWF kankerbestrijding

Copyright Omroep Zuidplas

Het Moordrechtse echtpaar Jacques & Jeanet Steenhoven fietste tijdens de Alpe Dhuez bijna 9.200 € bijeen voor het Koningin Wilhelmina Fonds beter bekend als het KWF.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Als Team Mountain High fietste Jacques 5 keer de 21 bochten van de berg op en af en Janet 2 keer op 7 juni jl. Zij wilde hun onmacht omzetten in kracht en probeerden hun steentje bij te dragen. Voor Jacques was het de derde keer dat hij meefietste en voor Jeanet de tweede keer.

Kort geleden waren beide te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom het Licht alwaar zij presentator Gerard van Doodewaard hun bezieling uit de doeken deden. (Jacques & Jeanet Steenhoven 'onmacht omzetten in kracht')