Clicky

Internationale pers bezoekt Gouda en de Krimpenerwaard

Copyright Omroep Zuidplas

Op 12 en 13 juni brachten 12 journalisten uit Italië, Frankrijk en Spanje een bezoek aan Nederland met als thema “Holland Classic”. 

Zij begonnen hun reis in de mooie Kaasstad Gouda, bezochten daarna de Krimpenerwaard en Zilverstad Schoonhoven en sloten hun bezoek af in Leiden.

Persreizen leveren een belangrijke bijdrage aan de promotie van steden en regio’s. De journalisten zijn uitgenodigd door de Italiaanse, Franse en Spaanse vestigingen van het NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme/Holland Marketing) om Nederland beter te leren kennen.

De journalisten schrijven voor gerenommeerde media als Michelin, het inflight magazine van Iberia, Newspaper ABC, Dagblad Giornale en maken gebruik van social media. Hiermee worden miljoenen mensen in Zuid-Europa bereikt.