Clicky

Legpenning en ereburgerschap uitgereikt aan oud-wethouders

Copyright Omroep Zuidplas

Kees de Jong ontvangt ereburgerschap Waddinxveen en Jannete Nieboier ontvangt gemeentelijke legpenning.

Ereburgerschap de heer De Jong
De heer C. de Jong (Kees) ontvangt tijdens zijn afscheid als wethouder van de gemeente Waddinxveen op donderdagavond 14 juni aanstaande het ereburgerschap van de gemeente Waddinxveen. Hij ontvangt deze onderscheiding als blijk van waardering voor zijn inzet en betekenis voor de Waddinxveense samenleving gedurende de acht jaar dat hij wethouder van de gemeente Waddinxveen is geweest.

Gelet op het feit dat hij in de periode 2010-2018 werkzaam is geweest als wethouder en in de periode 2007-2010 als raadslid voor de gemeente Waddinxveen en gelet op zijn hierna genoemde verdiensten komt hij in aanmerking voor benoeming tot Ereburger van Waddinxveen.

Als gevolg van de gemeenteraadverkiezingen is Kees De Jong op 30 mei jl. gestopt als wethouder.

Gemeentelijke legpenning mevrouw Nieboer
Mevrouw J.M. Nieboer (Jannette) ontvangt tijdens haar afscheid als wethouder van de gemeente Waddinxveen op donderdagavond 14 juni aanstaande de gemeentelijke legpenning van de gemeente Waddinxveen. Zij ontvangt deze onderscheiding als blijk van waardering voor haar inzet en betekenis voor de Waddinxveense samenleving gedurende de vier jaar dat zij wethouder van de gemeente Waddinxveen is geweest.

Gelet op het feit dat zij in de periode 2014-2018 werkzaam is geweest als wethouder, in de periode 2004-2014 als raadslid en in de periode 2002-2004 als duo-raadslid voor de gemeente Waddinxveen en gelet op haar hierna genoemde verdiensten komt zij in aanmerking voor de gemeentelijke legpenning.

Als gevolg van de gemeenteraadverkiezingen is Jannette Nieboer op 30 mei jl. gestopt als wethouder.

Op donderdag 14 juni is in het gemeentehuis een afscheidsreceptie voor vier vertrekkende wethouders waaronder Kees de Jong en Jannette Nieboer.