Clicky

Radio-interview Arie Hubregtse ‘Camino’ (audio)

Copyright Omroep Zuidplas

Zondag, 17 juni jl., was de voorzitter van de stichting Camino Arie Hubregtse te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom de Kerken de om de functie van het inloophuis nader toe te lichten.

Presentator Erik van Veelen sprak uitvoerig met hem over het inloophuis en zijn betrokkenheid. Camino is een inloophuis voor mensen met die met de ziekte kanker te maken krijgen en die er is voor inwoners van de Zuidplas en de regio.

“Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Het centrum Camino is er om je te ondersteunen bij het omgaan met wat er allemaal op je afkomt. We bieden een luisterend oor en een plek waar je met gelijkgestemden contact kunt hebben, een plek waar je jezelf kan zijn, los van alle medische ballast. Je kunt er terecht als je zelf ziek bent (geweest), maar ook als iemand in je omgeving kanker heeft of daaraan is overleden.

Bij Camino ben je onvoorwaardelijk welkom. Loop gerust binnen en vertel ons aan welke ondersteuning je behoefte hebt, of hoe we je kunnen helpen die behoefte te ontdekken. Tijdens de openingsuren bieden we verschillende activiteiten aan. Daarnaast vinden er periodiek lezingen en thema bijeenkomsten plaats.”

Het interview met Arie Hubregtse kunt u onder dit artikel is zijn geheel terug luisteren.