Clicky

Bridgecursussen in Schollevaar

Copyright Omroep Zuidplas

In september start het nieuwe bridgeseizoen. Voor mensen – jong en oud – die willen leren bridgen, organiseert Bridgeclub Schollevaar weer bridgecursussen. 

Op donderdagmiddag 20 september wordt met een beginnerscursus gestart. Op maandagavond 10 september start de cursus voor gevorderden.

Steeds meer startende bridgers hebben de ervaring dat het een boeiend spel is en dat het ook een sterk sociaal element heeft. “Klopt”, vertelt Gonnie Sterk, die de cursussen verzorgt. “Ik zie dat net zoals in onze vereniging, clubjes ontstaan. Clubjes in de club. Cursisten die het leuk vinden ook buiten de lessen om met elkaar te bridgen”.

Het afgelopen jaar is de donderdagmiddag als cursusmiddag goed bevallen. Daar gaat de bridgeclub mee door. Maar als mensen liever op een avond les willen hebben, dan wordt daar een mouw aangepast. Zij kunnen met de bridgedocente contact opnemen.

“Met de cursisten van vorig jaar is bc. Schollevaar een donderdagmiddagclub begonnen ”zegt Gonnie met enige trots. “Iedereen is er welkom, met of zonder bridgepartner kan je ervan lid worden”.

Bridgecursus (beginners)
cursusduur 20 september t/m 20 december 2017
tijdstip: van 13.30 tot 16.00 uur
kosten € 80,-- per persoon, exclusief boekje (€ 11,--)

Cursus voor gevorderden
cursusduur 10 september t/m 26 november 2017
tijdstip: van 19.30 tot 22.00 uur
kosten € 70,-- per persoon, exclusief boekje (€ 11,--)

Maria Danneelserf 20, Capelle a/d IJssel
aanmelden bij Gonnie Sterk (010-4515955), gonnie.sterk@ziggo.nl

Informatie: www.nbbclubsites.nl/club/5036
www.bridgeclubschollevaar.nl