Clicky

Welke ondernemer uit Zuidplas zal LKP Plants opvolgen?

Copyright Omroep Zuidplas

Het vijfde jaar op rij worden ondernemers uit de gemeente Zuidplas uitgedaagd om mee te doen aan de Ondernemersprijs Midden Holland, waarbij de Ondernemer/ Onderneming van het Jaar verkozen wordt. 

Andere gemeenten die meedoen aan dé ondernemingsverkiezing van Midden Holland zijn: Gouda, Krimpenerwaard, Bodegraven-Reeuwijk en Waddinxveen.

Voorbereidingen in volle gang
De organisatie Network Business Events is inmiddels gestart met de voorbereidingen en vraagt de gemeente Zuidplas om ondernemers, ondernemingen die zich onderscheiden (vernieuwend, uniek en/of succesvol zijn) voor te dragen voor deze prestigieuze onderscheiding. De categorieën waarin de ondernemers behoren uit te blinken zijn: Detailhandel & Horeca, MKB en Grootzakelijk.

De voordrachtscommissie, bestaande uit o.a. leden van verschillende ondernemersverenigingen, bedrijvenkringen en contactfunctionarissen van de eerdergenoemde gemeenten, beoordelen de voorgedragen kandidaten op basis van de vastgestelde criteria, zoals: mate van betrokkenheid bij desbetreffende gemeente, maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatief vermogen etc.

Vanuit elke gemeente worden er per categorie kandidaten opgenomen in het juryboek. Dit juryboek wordt dan overgedragen aan de vakkundige jury, die vervolgens per categorie 3 genomineerden zal selecteren. De 9 genomineerden worden op maandag 14 januari 2019 uitgenodigd op de bühne van de Goudse Schouwburg en zijn in de race voor de titel ‘Onderneming van het Jaar’, in hun categorie.

Ondernemend Zuidplas, laat van u horen!
Bent u of kent u een ondernemer of onderneming die in aanmerking moet komen voor deze felbegeerde titel? Laat van u horen, voordrachten kunnen tot en met vrijdag 20 juli aanstaande worden ingediend via het emailadres: h.houtman@zuidplas.nl. Vergeet hierbij niet de contactgegevens van de onderneming en een korte motivatie achter te laten.

Voor meer informatie over de Ondernemersprijs Midden Holland 2019 kunt u contact opnemen met Network Business Events via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu.

Foto: De genomindeerden van LKP Plants Moerkapelle

Danny Govers sprak hierover met Astrid Schimmel van de organisatie van de Ondermersprijs Midden-Holland Network Business Events: