Clicky

Burgemeester Gert-Jan Kats bij laatste 'Zuidplas in het Weekend'

Copyright Omroep Zuidplas

Zaterdagochtend tussen 09:00 en 11:00 staat de laatste 'Zuidplas in het Weekend' van dit seizoen op het programma.

In deze laatste uitzending van dit seizoen is er aandacht voor de Ondermerprijs Midden-Holland 2018. Hierover gaan wij praten met Astrid Schimmel van organisator Network Business Events.

Met wethouder Beheer Openbare Ruimte Jan-Willem Schuurman gaan wij praten over de teruggeplaatste fietsenrekken bij de Smidse.

Juryvoorzitter van de gemeente Zuidplas Cultuurprijs Henk ten Hoopen gaat ons bijpraten over de Zuidplas Cultuurprijs 2018.

Met wethouder Sport Jan Verbeek gaan wij het hebben over de nieuwe parkeerplekken bij sportpark Dorrestein.

Ook gaan we het hebben over de zomerduik bij de Zevenhuizerplas, dit doen we met Eshter Schulte.

Er is meer politiek in deze laatste uitzending van dit seizoen, want voorzitter van de Adviesraad Zuidplas Walter Penninga en secretaris Joke Verdoold komen langs in de studio om het te hebben over de Adviesraad Zuidplas.

Als defintieve afsluiter krijgen wij bezoek van burgemeeter Gert-Jan Kats van Zuidplas. Met onze burgervader gaan we terugblikken op het eerste half jaar van 2018 en vooruitblikken naar het komende half jaar. Wat waren voor de burgemeester de hoogtepunten maar ook dieptepunten van de eerste zes maanden van dit jaar? En wat kunnen we het komende half jaar verwachten?

Uiteraard ook het laatste lokale nieuws en het uitgebreidde weer van onze weerman Leen de Koning. De presentatie is handen van Danny Govers(foto).

Klik hier voor de online luistermogelijkheden.