Clicky

Shirt Memphis Depay onder de hamer

Copyright Omroep Zuidplas

Na een heel jaar van acties om geld inzamelen, teambuilding en voorbereidingen zijn de jongeren van de werkvakantie Mozambique toe aan de laatste actie de veiling.

Na een korte cursus veiligheid op de bouw gehad van Dhr. Verduijn het regelen van de reisdocumenten, vaccinaties, werkschoenen en zonnebrand en alles wat verder nodig is voor de reis naar Mozambique (Radio-interview werkvakantie Mozambique) zijn de jongeren err klaar voor.

Vrijdag 6 juli a.s. is de veiling van goederen in de Dorpskerk in Moordrecht waar vanaf 20.00 uur geboden kan worden op items waaronder een shirt van Depay gedragen shirt van Olympique Lyon. Daarnaast, zal de voor vele bekende kunstenares Agaath de Kwaadsteniet, voor de hoogste bieder een schilderij/tekening maken (formaat  40 x 50 cm) van je eigenhuis, omgeving, of een foto,

Dan is er zondag 8 juli een uitzwaaidienst in Dorpskerk (Uitzwaaidienst Mpigi jongeren in beeld) waarna er door de jongeren, hun ouders en andere belangstellenden onder het genot van een kopje koffie nagepraat kan worden. Op maandag 16 juli zal de groep rond 12.00 uur vertrekken vanaf de Stee, Boerderijlaan 1, Moordrecht.