Clicky

Trainerswissel en transfers bij KV IJsselvogels

Copyright Omroep Zuidplas

KV IJsselvogels hebben zich versterkt met een trainer, maar moesten ook een trainer en speler laten gaan. 

KV IJsselvogels maakte afgelopen seizoen een moeizaam jaar door. De ploeg liep promotie in de zaal mis nadat het vier weken aan kop stond in de Tweede klasse F. Op het veld werd handhaving in de Eerste klasse op de laatste speeldag bewerkstelligd.

Vertrek

Medio februari werd bekend dat de trainer van KV IJsselvogels, Mark Glissenaar, de overstap zou maken naar CKV Excelsior Delft. Glissenaar was drie jaar trainer van de IJsselvogels. Hij volgde destijds Edwin Visser op. Daarnaast keert Kevin Berghout ook niet terug naar de sportlaan in Moordrecht. Halverwege het seizoen ging Berghout al op wereldreis. Tijdens zijn wereldreis heeft Berghout besloten met Glissenaar over te stappen naar Excelsior Delft.

Komst

Het vertrek van Mark Glissenaar heeft ruimte gemaakt voor de komst van een nieuwe trainer. Hierbij is de keuze gevallen op Glenn de Vries. De Vries komt over van KCR en trainde eerder al KVS, KCC, Fortuna, Die Haghe en De Meervogels. Daarnaast hebben de Moordrechtenaars zich ook versterkt met een dame. Joëlle van Schaik maakt de overstap van Weidevogels uit Bleiswijk. Ook vanuit de jeugd komt de nodige aanwas. Jelle Stormbroek, Jesse op ‘t Land, Karlijn Prins en Merel Zelsmann maken de overstap van de A-junioren naar de selectie van de IJsselvogels.