Clicky

Omroep Zuidplas aanwezig bij slotdag Avondvierdaagse Moordrecht (video)

Copyright Omroep Zuidplas

De 38ste avondvierdaagse A4D- Moordrecht is weer geweest van 19 tot en met 22 juni. Van de laatste avond heben we een video verslag gemaakt.

Het was een feestelijke avond en de intocht werd muzikaal omlijst door de muziek vereniging “KNDA” uit Moordrecht en door de Lekkerkapel uit Lekkerkerk. Bij de start en finish verzorgde DJ Rens de muziek. Er waren 822 mensen ingeschreven en traditiegetrouw liepen opa’s, oma’s, vaders, moeders, enzovoort op de slotdag mee en kwam de teller de laatste avond uit op 920. Daarmee is het in Zuidplas niet de grootse in absolute zin, maar relatief wel, want 1 op de 10 inwoner van Moordrecht heeft meegelopen.

Hans Heesterbeek was namens Omroep Zuidplas aanwezig bij deze happening en maakte onderstaande filmreportage: