Clicky

VVD Zuidplas zet in op onderhoud Middelweg in vakantieperiode

Copyright Omroep Zuidplas

In de tweede helft van dit jaar zal er groot onderhoud worden gepleegd aan de Middelweg in Moordrecht, globaal vanaf de A20 tot en met de rotonde bij de wethouder Visweg. 

Het voorlopig ontwerp is 24 mei jl. met de aanwezige bewoners besproken. De werkzaamheden zullen op z’n vroegst na de zomervakantie worden uitgevoerd, waarbij De Middelweg twee weken volledig wordt afgesloten.

VVD Zuidplas gaat komende raadsvergadering een voorstel indienen om de overlast te beperken. Raadslid Karreman, initiatiefnemer van dit voorstel, hierover: “De Middelweg is de belangrijkste ontsluitingsweg van Moordrecht, waardoor onderhoud voor veel overlast gaat zorgen. Om de overlast zo veel mogelijk te beperken willen wij voorstellen om de werkzaamheden in een vakantieperiode uit te voeren. Natuurlijk kan niet al het onderhoud aan wegen in vakantieperiodes. Voor belangrijke ontsluitingswegen zou ik graag willen dat hier nadrukkelijk naar gekeken wordt. Onderhoud aan de A12 of A20 gebeurd ook niet tussen de ochtend- en avondspits.”

Dinsdag 10 juli zal de ingediende motie worden behandeld in de gemeenteraad.