Clicky

Veiling Mozambique brengt €42.134,13 in het laatje

Copyright Omroep Zuidplas

Dit enorme bedrag is gisteravond na de veiling bekend gemaakt als het eindbedrag. Een fantastisch bedrag waar de groep iedereen natuurlijk heel dankbaar voor is en dat ze uiteraard goed zullen besteden in Mozambique.

Deze zomer gaan 16 jongeren op 16 juli a.s. met 4 begeleiders vanuit Protestantse gemeente De Stroom uit Moordrecht met de Christelijke stichting Livingstone op reis om invulling te geven aan een werkvakantie in Mozambique.

Vrijdag 6 juli was de veiling van goederen in de Dorpskerk in Moordrecht, hun laatse actie voor vertrek om aan voldoende financiële middelen te komen, waar vanaf 20.00 uur geboden kon worden op items waaronder een shirt van Depay gedragen shirt van Olympique Lyon.

Zondag 8 juli is er een uitzwaaidienst in Dorpskerk (Uitzwaaidienst Mpigi jongeren in beeld) waarna er door de jongeren, hun ouders en andere belangstellenden onder het genot van een kopje koffie nagepraat kan worden. Op maandag 16 juli zal de groep rond 12.00 uur vertrekken vanaf de Stee, Boerderijlaan 1, Moordrecht. De dienst wordt muzikaal begeleid door het LEger des Heils koor uit Woerden.