Clicky

Janssen de Jong Projectontwikkeling wint tender 91 NOM-woningen Westergouwe in Gouda

Copyright Omroep Zuidplas

Janssen de Jong Projectontwikkeling is als winnaar uit de bus gekomen in de tender van de gemeente Gouda voor de ontwikkeling van 91 Nul-op-de-Meter woningen in Westergouwe.

Na het succesvol ontwikkelen en realiseren van 29 koopwoningen en 58 huurwoningen voor Woonpartners Midden-Holland in fase 1 gaat de ontwikkelaar eind 2018 in verkoop met de NOM-woningen in fase 2.

Woningaanbod
Het plan wordt gerealiseerd in samenwerking met projectontwikkelaar Herkon en Bouwonderneming Stout en biedt een gevarieerd aanbod van rijwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen.

Nul-op-de-Meter
Bijzonder aan het project is dat alle woningen niet alleen gasloos, maar ook Nul-op-de-Meter worden uitgevoerd. Dit betekent dat alle 91 koopwoningen in Westergouwe fase 2 op jaarbasis per saldo een gemiddeld totaal energieverbruik hebben van nul.

Planning
Naar verwachting gaan de woningen eind 2018 / begin 2019 in verkoop. Bij een voorspoedige procedure kan op zijn vroegst  het derde kwartaal van 2019 op deze locatie gestart worden met de bouw.