Clicky

Kans op vele zomerse prijzen in winkelcentrum de Koperwiek!

Copyright Omroep Zuidplas

Vanaf maandag 16 juli a.s. lanceert winkelcentrum de Koperwiek de Lucky Summer Weken. Tot en met zondag 26 augustus maken alle bezoekers bij besteding in een van de winkels in het winkelcentrum kans op vele zomerse prijzen. 

Het enige wat men hiervoor hoeft te doen is lekker shoppen in de Koperwiek. Bezoekers die een aankoop doen van tenminste 10 euro tijdens deze ‘Lucky Summer Weken’, krijgen een flyer met een unieke code. Bij het online checken van deze code op www.dekoperwiek.nl/luckysummerweken zien zij direct of en wat zij gewonnen hebben en bij welke winkel in het centrum de prijs kan worden opgehaald.

De actie start vanaf maandag 16 juli en loopt tot en met zondag 26 augustus aanstaande. De winnende flyers kunnen nog tot en met zaterdag 1 september worden ingeleverd bij de desbetreffende winkel.

Voor meer informatie over de ‘Lucky Summer Weken’ in winkelcentrum de Koperwiek verwijzen wij graag naar de website van de Koperwiek en de Facebookpagina van winkelcentrum de Koperwiek.