Clicky

Ook bij VV Moerkapelle zit meisjes voetbal in de lift

Copyright Omroep Zuidplas

Dat damesvoetbal de snelst groeiende sport is voor meisjes, is inmiddels bij iedereen bekend. Steeds meer meisjes vinden het leuk om te voetballen en worden lid van de KNVB.

Tot voor kort moesten meisjes die graag wilden voetballen met de jongens meedoen. Maar nu vinden steeds meer verenigingen het leuk om complete meisjesteams op te zetten en mee te doen in de competitie. Zo ook bij v.v. Moerkapelle. Doordat er meer clubs met meisjesvoetbal komen, wordt de meidencompetitie steeds groter en ook dat is aantrekkelijk voor de meiden. De toename van het aantal meisjes zorgt voor een andere dynamiek binnen verenigingen. Het dames- en meisjesvoetbal komt ook de sfeer op de club absoluut ten goede, ze zorgen voor veel gezelligheid en dat is hartstikke goed.

Nu het seizoen is afgelopen, is het voor de trainersstaf van de meiden onder de 13 bij v.v. Moerkapelle, tijd om vooruit te kijken naar het volgend seizoen. Ons doel voor het komend jaar is de MO13 van v.v. Moerkapelle bij elkaar te houden en naar een hoger niveau te brengen.

Het is een leuke groep meisjes die een nieuw en uitdagend seizoen tegemoet gaan. Voor het verder ontwikkelen en begeleiden van de meiden, zullen Kayleigh Klos, Danny Huijzer en Barry Reede ons meidenteam komend seizoen onder hun hoede nemen.

Wij zijn nog op zoek naar nieuwe meiden die graag willen voetballen. Nog niet eerder gevoetbald, maar wel sportief aangelegd en heb je balgevoel? Of voetbal je al, maar zit je daar niet helemaal op je plek of wil je spelen in een ander team? Meld je dan aan bij onze vereniging dat kan via onze website www.vvmoerkapelle.nl of kom een keer meetrainen, de eerste training van de MO13 is op maandag 13 augustus vanaf 19:00 uur op ons mooie Sportpark ‘De Wilde Veenen’.

Ben je ook enthousiast geworden of wil je meer weten over het meidenvoetbal bij v.v. Moerkapelle? Neem dan contact op met Danny Huijzer 06 – 13 70 58 12 of Barry Reede 06 – 33 43 80 52.